ExTrEmE Community
Ne-am mutat pe http://Team-Strike.ro/ !

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

ExTrEmE Community
Ne-am mutat pe http://Team-Strike.ro/ !
ExTrEmE Community
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!)

3 participanți

In jos

Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!) Empty Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!)

Mesaj Scris de CoLd Sam Apr 02, 2011 6:10 am

Nick CS:
Varsta:
Experienta CS (Mod,Ani) :
De cand joci pe acest server?:
De ce vrei sa fi in clan?:
Detinator Steam?: Da/Nu
ID Steam (Daca aveti) :
CoLd
CoLd
Nivel 1
Nivel 1

Bara Warn :
Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!) Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!) Right_bar_bleue

Puncte : 58
Reputatie : 0
Data de inscriere : 19/03/2011
Varsta : 27
Localizare : Romania,Timisoara

Sus In jos

Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!) Empty Re: Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!)

Mesaj Scris de BiChOn Sam Apr 02, 2011 7:21 am

Mie mi se pare ca oricine ar fi putut scrie asa ceva si este responsabilitatea celor din staff sa faca asta!
BiChOn
BiChOn
Administrator
Administrator

Devilish
Arma preferata : Tigaia
Personajul amuzant preferat: : Unguru Bulan/Robotzi s01/Garcea
Bara Warn :
Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!) Right_bar_bleue

Puncte : 1309

Sus In jos

Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!) Empty Re: Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!)

Mesaj Scris de ExTaSy Sam Apr 02, 2011 10:40 am

1. U nu esti in clan
2.Nici nu stii ce cer de la cei care or sa intre in el
3.Ai facut un post inutil
4. Mutat la Cosul De Gunoi
ExTaSy
ExTaSy
Administrator
Administrator

Arma preferata : Ak47,M4A1,DEagle,Awp,Famas
Personajul amuzant preferat: : Garcea,RObotzi
Bara Warn :
Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Model Cerere in Clan (Daca va place il lasati si schimb titlul , daca nu da-ti delete!) Right_bar_bleue

Puncte : 1000021
Reputatie : 2
Data de inscriere : 18/03/2011
Varsta : 31

https://extremecommunity.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de BiChOn Sam Apr 02, 2011 10:53 am

ExTaSy a scris:1. U nu esti in clan
2.Nici nu stii ce cer de la cei care or sa intre in el
3.Ai facut un post inutil
4. Mutat la Cosul De Gunoi
5.T.C :)
BiChOn
BiChOn
Administrator
Administrator

Devilish
Arma preferata : Tigaia
Personajul amuzant preferat: : Unguru Bulan/Robotzi s01/Garcea
Bara Warn :

Puncte : 1309

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum