O Mica Parere Despre Comunitate :D
3 participanți
ExTrEmE Community :: Diverse :: Discutii
Pagina 1 din 1
O Mica Parere Despre Comunitate :D
Deci Sa incep:
- Pe aceasta comunitate admini gen :Extasy fac Dublu post ! care normal este interzis ! (Isi Mai Spune Si Administrator Dar Daca Il Intrebi De Dublu/Triplu Post Habar Nu Are ...Fara Suparare Este O Parere)
-Multi Nu au Auzit De Regulile De Ortografie "Clienturi" este unu din multele ...
-Pana acum nu mi se pare cea mai buna comunitate cum va laudati toti .
PS : Mai Aveti De Lucrat Si Cu Oameni De 12-13 Ani Ca Administratori Nu Prea Veti Avea Membri Sau O Comunitate Cat De Cat Buna :D Mai Aveti De Lucrat
- Pe aceasta comunitate admini gen :Extasy fac Dublu post ! care normal este interzis ! (Isi Mai Spune Si Administrator Dar Daca Il Intrebi De Dublu/Triplu Post Habar Nu Are ...Fara Suparare Este O Parere)
-Multi Nu au Auzit De Regulile De Ortografie "Clienturi" este unu din multele ...
PS : Mai Aveti De Lucrat Si Cu Oameni De 12-13 Ani Ca Administratori Nu Prea Veti Avea Membri Sau O Comunitate Cat De Cat Buna :D Mai Aveti De Lucrat
ReDD^- Nou Venit
- Bara Warn :
Puncte : 12
Reputatie : 0
Data de inscriere : 24/03/2011
Snnamed- Nou Venit
- Bara Warn :
Puncte : 3
Data de inscriere : 23/03/2011
Varsta : 39
Parere
Este Foarte Frumos ...Dar O Mica Sugestie... "Clienturi" se scrie "Cliente" :) -->Clienturi nu este corect ...pana acum doar asta am gasit gresit.. :)
ReDD^- Nou Venit
- Bara Warn :
Puncte : 12
Data de inscriere : 24/03/2011
Re: O Mica Parere Despre Comunitate :D
extasy este creeatorul deci isi poate spune si fondator...ReDD^ a scris:Deci Sa incep:
mi se pare un topic inutil si daca a facut double post sau triple post sunt sigur ca nu a vrut.
T.C
BiChOn- Administrator
-
Arma preferata : Tigaia
Personajul amuzant preferat: : Unguru Bulan/Robotzi s01/Garcea
Bara Warn :
Puncte : 1309
Data de inscriere : 19/03/2011
ExTrEmE Community :: Diverse :: Discutii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: